Hur bokas golfbil i appen?

Artikeln beskriver hur app användarna bokar in en golfbil i sin bokning.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

FÖRUTSÄTTNINGAR:

Att golfklubben har aktiverat en golfbilsflotta och att de aktiverat att man kan boka bil via appen.

Följande steg gör man för att lägga till en golfbil i sin bokning i appen.

1. I appen, när du har klickat fram din starttid, kan du välja att lägga till en golfbil, genom att trycka på "Lägg till golfbil" knappen.

2. Välj hur många golfbilar du vill ha, enligt bilden nedan:

3. Slutför bokningen på vanligt sätt.

Skulle det vara så att det inte finns någon bil tillgänglig, kommer följande information komma upp: