Starttidsschema
Golfbana
Hur lägger jag till en golfbil i en bokning?

I starttidsschemat kan man lägga till en eller flera golfbilar i en bokning. Det beskrivs i denna artikel.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättningar:

• Golfbilsflottan måste vara aktiverad

Steg för att lägga till en golfbil:

1. Öppna upp starttiden och gå till den bokningen du vill lägga in en golfbil

2. Tryck på knappen "Golfbil", enligt bilden nedan:

BRA ATT VETA:

• När bilarna är slut, så gråmarkeras knappen "Golfbil", enligt bilden nedan:

• Från bokningen kan du lägga in fler golfbilar än spelare i bokningen. Det går dock inte från appen att lägga till fler golfbilar än spelare.

• Så här ser det ut i starttidsschemat när golfbilar är tillagda: