Spelare
Ändra födelsedatum på en spelare

Hur ändrar du födelsedatum i spelarkortet? Bra att kunna för spelare utan golf-id, samt för att tex juniorrabatt ska fungera.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättningar:

• Enbart klubbadministratören kan ändra detta värde.

• Vill en spelare lägga till eller ändra sin födelsedag så måste spelarens födelsedag verifieras av en Sweetspot golfklubb. Detta görs genom att man visar upp legitimation i receptionen på golfklubben och sen kan en klubbadministratör ändra födelsedagen på spelaren.

1. Gå till Spelarmodulen och hitta den spelare du vill redigera.

2. Tryck på spelaren så att spelarkortet kommer upp.

3. Tryck på "Ändra" när du är i sektionen "Information".

4. Gå till fältet för "Födelsedatum"

5. Fyll i det rätta datumet och tryck på "Spara" (se nedan).