Starttidsschema
Golfbana
Återbetalning från Sweetspot 360

Hur fungerar återbetalning om jag reducerar priset på en betald bokning?

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättning:

Att bokningen är betald via appen.

Steg:

1. Klicka upp bokningen som du vill göra en återbetalning på.

2. Tryck ner så du ser betalningsinformationen.

3. Tryck på "Återbetala"

4. Lägg in summan du vill återbetala och tryck enter.

Information om återbetalningen:

1. Triggar du återbetalningen från Sweetspot360, direkt efter bokningen kommit in I Sweetspot, kommer betalningen enbart vara reserverad. Om du triggar återbetalning då kommer den inte ske förrän inom 24 timmar.

2. Men har pengarna dragits från kontot (SETTLED status i Braintree) kommer återbetalningen ske direkt, och pengarna är tillbaka på golfaren konto inom 4-6 timmar.