Skapa konto - via webbokning

Här beskrivs hur du skapar ett konto via webbokningen.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På webbokningen kan du skapa ett Sweetspot-konto, som är en förutsättning för att kunna boka och betala starttider på din önskade golfbana.

Förutsättningar:

• Har du redan skapat ett Sweetspot-konto i Sweetspot-appen, behöver du inte skapa ett nytt konto.

• Har du glömt ditt lösenord - tryck på länken "Glömt lösenordet?" Så kan vara värt att nämna här någonstans att har du redan ett Sweetspot konto så kan du inte skapa ett konto, och har du glömt ditt lösenord behöver du återställa det

Film över hur du skapar ett nytt konto m.m:

Så här skapar du ett nytt konto:
När du kommit till webbokningen från din golfklubbs hemsida, dyker en liknande sida upp:

1. Uppe i vänstra hörnet ser du vilken golfklubb du är på. I bilden ovanför är du på "Sweetspot GKs" webbokning. Uppe i högra hörnet trycker du på knappen "Logga in/Skapa konto".

2. För att skapa konto trycker du längre ner i pop-up rutan på "Skapa konto".

3. Nu ska du fylla i följande uppgifter:
    E-post
    Lösenord (minst 6-tecken)
    Förnamn
    Efternamn
    Telefonnummer

4. Läs sedan igenom "Användarvillkoren" och om du accepterar dem, bocka i rutan "Jag godkänner Sweetspots användarvillkor"

5. Tryck sedan på "Nästa"

6. Nu är det dags att koppla ihop ditt Sweetspot-konto du just skapat, med ditt golf-id från Golf.se.

7. Skriv in ditt golf-id (se bild nedan)

8. Skriv in ditt lösenord som du använder på golf.se

9. Tryck på knappen "Lägg till golf-id"

VIKTIGT
Nu har du lyckats koppla ihop ditt golf-id med ditt Sweetspot-konto. Detta är särskilt viktigt för att ditt medlemskap på din hemma klubb ska bli ihopkopplat med ditt Sweetspot-konto. Annars kommer du få upp att du ska betala på din hemma klubb.