Schemalägg tider

Denna används för att kunna tidssätta en ändring på en starttidskategori. Tex att en Medlemstid ska gå över till en Öppen starttid.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klicka på kugghjulet i högra hörnet och sedan på "Starttidsperioder".

Välj sedan månaden som du vill göra schemaläggningen på. Om inte månaden finns så kan du trycka på "Lägg till ny" för att lägga till en period.

OBS! Viktigt att kolla så det är rätt bana som du är inne på och en klubb har fler än en bana aktiv.

Vid "Schemalägg till" så väljer du vilken dag och tid som schemaläggningen ska hända. Om en tid ska släppas imorgon men den öppnas dagen innan vid en viss tid, så sätter du datumen som är dagen innan.

Ex. Om en tid ska öppnas 2021-08-14, så sätter du 2021-08-13 som schemaläggningstid.

Datumen är det datumet då schemaläggningen ska hända. Som innan när vi sa att en tid ska öppnas 2021-08-14 så är det det datumet du ska skriva in under dessa rutor.

OBS! var noga med så det står rätt datum och tid i rutan, för schemaläggningen överskrider det som står sedan innan. Så kolla så det inte är några tävlingar eller gruppbokningar på de tiderna som ska schemaläggas.

Tiderna är vilken tid i starttidschemat som de ska hända på. Om en tid ska avslutas kl. 18.00 så får man skriva 18.10 för att få med 18.00 tiden.

I "Kategorier" så väljer du vilken typ av kategori som starttiderna ska ändras till när schemaläggningen väl går igenom. Så om tiderna är blockade så kan du välja att de ska öppnas upp vid detta klockslaget och datumet.

"Platser" är hur många öppna platser tiderna kommer ha när de öppnas.

Vissa tider som är mer eftertrackade kan man välja som "Primetime". Men dessa går att ändra i efterhand om det skulle vara så.

När du har gjort dina ändringar i schemaläggningen så trycker du på "Spara"!