Starttidsschema
Simulator & range
Boka in spelare - med Sweetspot-konto

Hur bokar jag in spelare med Sweetspot-konto för Simulator / Range från klubbportalen?

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

INSTRUKTION

1. Börja med att gå till starttidsschemat för simulatorer och range. Markera de tider bokningen skall gälla. Markerade tider summeras då överst på sidan. När önskade tider är markerade, trycker du på boka för att gå vidare. Det ser ut så här:

2. Sök efter namn/golf-id/e-post/telefon på önskad bokningsägare. Välj sedan applicera. För att bekräfta bokningen trycker du på "bekräfta bokning". Det ser ut så här:

3. Efter att du har tryckt på "Bekräfta betalning" så är bokningen bekräftad, dock inte markerad som betald. När bokningsägaren sedan har betalat bokningen kan bokningen markeras som betald. Detta görs genom att trycka på "markera som betald". Det ser ut så här:

4. När bokningen är bekräftad kommer denna att synas i startstidsschemat. Det ser då ut enligt bild nedan: