Partnerportalen
Bokare i partnerportalen

Denna artikel beskriver hur man bokar genom Partnerportalen som är skalbar för mobilanvändning. Statstik hittas under översikts fliken.

Ola Zettervall avatar
Skrivet av Ola Zettervall
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättning:

• Du har fått ett användarkonto & lösenord av golfklubben (om inte hör av dig direkt till dem. Artikeln Hantera konto beskriver hur du kan ändra information om ditt konto som bokare)

Instruktion - inloggning:

1. Logga in på partner.sweetspot.io. Använd de inloggningsuppgifter du fått av din kontaktperson på golfklubben

Instruktion - boka:

2. Säkerställ att du är på rätt partnerskap och på rätt golfbana. I bilden nedan är bokaren inloggad för att boka på Sweetspot GK & partnern Golfkliniken. Det syns också vilken bana det gäller, i detta fall "Amateurs course".

3. Välj sedan det datum du vill lägga in din bokning på.

Mobilanpassad vy:

4. Som ni kan se står priset på starttiden i starttidsschemat och det är vad priset är just nu för en plats i den starttiden. Eftersom de flesta av klubbarna jobbar med dynamisk prissättning styrs priserna baserat på tillgång och efterfrågan.

5. Klicka på den starttiden ni vill lägga in en bokning i. Då kommer följande fönster upp:

6. Om du har golf-id kan du börja mata in det i sök rutan, eller skriva in namnet på personen. När du hittar det klickar du på "Lägg till" eller trycker "Enter" när markören är på rätt spelare. Så kommer starttidskortet fyllas ut med den spelaren. Ha inte för bråttom med att klicka enter utan kontrollera att det är rätt person som kommer upp innan du trycker enter. Exemplet nedan skriver vi in namn istället för golf-id vilket också går bra.

7. Du lägger in nästa genom att trycka där det står "Reserverad" och sen gör en ny sökning tills du lagt in alla dina spelare.

8. Om du inte har namn på dina spelare, kan du välja att "lägg till manuellt" i sökrutan. Använd inte denna funktion om ni inte måste, eftersom det skapar mer administration när väl gästen är på plats på golfbanan. Så försök fånga era gästers golf-id, så långt det går.

9. Tryck på "Bekräfta bokning" till höger.

Instruktion - översikt - se bokningar och nyttjande

Om du trycker på - Översikt, uppe till höger, kommer du få en översikt kring hur partnerskapet har nyttjats, samt längre ner i samma bild även se alla bokningar som är gjorda på partnerskapet. Använd datum filtret (uppe i högra hörnet) för att få fram information om hur nyttjandet av partnerskapet ser ut under den perioden. Ett vanligt filter att använda är: "Current" & "year", så ni får en sammanfattning av innevarande år.

Lista över bokningar

Under ÖVERSIKT hittar ni även en lista över bokningar. Tänk på att sätta datum filtret rätt.