11. Teknik
11.10 - Opdateringer på kunder komme ikke over i E-conomic
Opdateret over en uge siden

Hvordan genstarter man Synkronisering?

Hvis du oplever nogen af nedenstående fejl, skal du genstarte integrationen til E-conomic.

• De rettelser du laver i TimeView, slår ikke igennem i E-conomics.

• Debitorsaldi fra E-conomics, bliver ikke opdateret i TimeView.

• Nyligt oprettede kunder i TimeView, oprettes ikke i E-conomics

Følg nedenstående vejledning for at genstarte integrationen (synkroniseringen) imellem programmerne.*

*Du skal have administrative rettigheder.

Tryk på systemetikonet i øverste venstre hjørne af TimeView.

Vælg herefter menuen Organisationsindstillinger.

Klik på Fakturaintegrationer fanen.

Du Kan kontrollere om synkroniseringen kører hver time under Event on.

Du genstart synkroniseringen:

1. Klik på Stop alle

2. Vent 10 sekunder og klik på Start alle

3. Vent 10 sekunder og klik på Opdater

Herefter bør du i kolonnen Event on, kunne se at e-conomics er synkroniseret med aktuel dato og klokkeslæt.

Synkroniseringen imellem TimeView og e-conomics er nu genstartet.