6. Tidsregistrering
Tidsregistreringer - tidligere versioner
CTRL+Y - Reserver til underdækning eller flyt beløb mellem opgaver
CTRL+Y - Reserver til underdækning eller flyt beløb mellem opgaver

Her kan du læse om hvordan funktionen Ctrl Y fungerer i TimeView

Asbjørn Riise avatar
Skrevet af Asbjørn Riise
Opdateret over en uge siden

Med genvejen CTRL+Y er det lettere at hensætte et beløb til underdækning.

Du arbejde på en sag/opgave og kan se at der er akkumuleret større værdi på opgaven end du forventer at I kan fakturere.

For at kunne få et mere rigtigt billede af IGV, har vi en reguleringsfunktion, som du hurtigt kan åbne, ved at taste CTLR+Y i TimeView.

Du finder opgaven og indsætter et positivt eller negativt beløb på opgaven med en valgt dato.
Denne regulering kan bedst sammenlignes med en tidsregistrering uden tid, men med et beløb alene.

Et positivt beløb giver en større ultimo saldo for kunden og et negativt beløb giver en mindre saldo.

Et eksempel:
Nedenfor en IGV pr. en given dato:

Som det ses er Ultimosaldoen 0 og produktionen 5.930 kr.

Tast Ctrl+Y for at åbne regulering.

Bemærk: Den valgte dato for reguleringen er vigtig. Den skal efterfølgende være med i datovalg for IGV listen, som så kommer til at se således ud:

Selve reguleringen kan man finde på kundens tidsregistreringer:

Når man fakturerer vil den udførte regulering blive taget med. Fuldstændig på samme måde som tidsregistreringerne og derfor giver det bedst mening at tænke på reguleringen som en tidsregistrering uden tid.

Nederst til højre ses reguleringen som 5.000 kr. og den foreslåede pris som TimeView viser på en opgave, vil være med reguleringen indregnet. Derfor er den samlede pris her 5.000 kr., da der ikke er tidsregistreringer på kunden i den valgte periode.

Man kan med CTRL+Y flytte en saldo fra en opgave til en anden, idet man skal huske at fortegnene skal være forskellige i det tilfælde.

Hvis dette ikke var løsningen, kontakt os da venligst på: