12. Generelt
12.1 Vis kun mine kunder/opgaver - med Ctrl+T - Ctrl+G - Ctrl+U - Ctrl+Y
12.1 Vis kun mine kunder/opgaver - med Ctrl+T - Ctrl+G - Ctrl+U - Ctrl+Y
Opdateret over en uge siden

Hvis du kun vil se dine egne kunder og/eller opgaver, når du laver en hurtig søgning, kan du sætte flueben i tjek-boksen til højre for søgefeltet.

Når fluebenet ikke er sat, vises alle kunder/opgaver i din søgning.

Når fluebenet er sat, ser du kun dine egne kunder/opgaver.

Du knyttets til kunden eller opgaven under fanen Intern.

TimeView husker om der var flueben eller ej på tværs af systemet.

De fleste brugere vil sætte flueben første gang og derefter aldrig ændre indstillingen.

Man kan sætte flueben med musen, eller med CTRL-M når man står i søgefeltet.

Når man står i søgefeltet og der ikke er flueben i "vis mine" og der vises en masse kunder, som man ikke har noget at gøre med, kan man taste Ctrl-M og få vist den andel der tilhører mine kunder.

Tidsregistrering - Ctrl+T

Åben kunde - Ctrl+G

Udlæg - Ctrl+U

Regulering