10. Administration
10.1 Brugere
Udtræk af ferie og afspadserings saldi til bogføringsbrug

Artiklen viser hvordan du kan udtrække data til bogføring af ferie og afspadseringssaldi.

Opdateret over en uge siden

Bruger - ferie, fridag, flex

Start med at finde den liste der hedder Bruger ferie, fridag, flex under Alle nederst i venstre side.

1. Vælg medarbejdere eller grupper i filteret til højre i skærmbilledet.

2. Skrive datoerne for periode du ønsker at se opgørelserne på.

Du skal opbygge visningen så den giver mest mening. Så kan den bruges til at bogføre direkte efter.