12. Generelt
12.5 - Ændring af servernavn

Hvis du har skrevet et forkert servernavn ved login

Opdateret over en uge siden

Hvad kan man gøre, hvis man skal ændre servernavn til TimeView?

Hvis computeren starter TimeView uden, at du ser boksen, hvor du kan skrive servernavn, er det fordi der er sat flueben i Spørg ikke igen i boksen.

Hvis du har brug for at skifte servernavn, skal du i registreringsdatabasen og ændre det.

klik på Start

Skriv registreringseditor i søgefeltet

Klik på Registreringseditor

Klik Ja til at tillade at foretage ændringer

Navigér nu til Computer -> HKEY_CURRENT_USER -> Software -> TimeSolutions -> TimeView.

Dobbeltklik på LastServerConfig og skriv det rigtige servernavn.

Klik på Ok og luk Registreringseditor på krydset.

TIP

Hvis du gerne vil have, at dialogboksen hvor du kan skrive servernavn, altid skal vises, kan du ændre DontShowServerNamePrompt til false.