2. Kunder
2.21 Opret kunde fra CVR
Opdateret over en uge siden

Sådan opretter du en ny kunde i TimeView

Når du skal oprette en ny kunde i TimeView, kan det nemt gøres ved at følge nedenstående fremgangsmåde.

Du starter med at klikke på fanen Hjem og derefter på Kunde knappen.

Den nye kunde åbnes på Basis fanen.

Den hurtigste måde at oprette kunden, er at skrive CVR nummeret og dobbeltklikke på det.

VIGTIGT! Hvis CVR nummeret er reklamebeskyttet, kan man ikke hente kundeinformationer fra Virk.

Nu laver TimeView et opslag i CVR registeret og viser denne boks, hvor du skal klikke på Indsæt, hvis du vil udfylde automatisk.

Angiv en kundekode (kundenummer).

Klik nu på fanen Intern. Her skal du som minimum angive Hold og Afdeling, samt Ledelses ansvarlig og Kunde ansvarlig.

Husk at trykke Ctrl+S for at gemme.