Alle samlinger11. Teknik
11.17 GLN (EAN) faktura med Sproom
Opdateret over en uge siden

Nem elektronisk fakturering

Med Sproom kan I få automatisk GLN (EAN) fakturering.

Opsætning af Sproom i Timeview

I skal først have en aftale med Sproom. Når det er på plads og du kan logge ind i Sproom og få en API token.

Du kan finde information hos Sproom om hvordan du skal gøre her:

Når du har kopieret din API token, skal du sende den til support@timeview.dk. Du skal også sende link til jeres Sproom Url. Vi vil sørge for, at kopiere den ind i TimeView.

Når de er kopieret ind i TimeView, aktiverer vi den automatiske afsendelse af EAN fakturaer.

Opsætning af kunder til GLN/EAN fakturering

På de kunder hvor fakturaen skal sendes via GLN/EAN, skal man ind på kunden og angive "Auto. faktura afsendelse" til værdien "GLN (EAN)".

1. Åben kunden og gå på fakturering fanen

2. Skriv kundens EAN nummer i feltet

3. Sæt Auto. faktura afsendelse til GLN (EAN)

4. Husk at gemme ved at taste Ctrl+S

Næste gang du opretter en faktura og sætter den i status bogført, bliver fakturaen automatisk sendt som EAN faktura via Sproom.