Alle samlinger2. Kunder
2.11 Fanen Tilknytninger
Opdateret over en uge siden

På fanen Tilknytninger på en kunde findes der tre 3 grupper.

• Kunder

• Kontakt

• Bruger.

Tilknytning grupperne kan foldes ud, så du kan se hvilke tilknytninger, der er på denne kunde.

Hvis en kunde fx har et moderselskab, vil det blive vist under kunde.

Det er lettest at oprette tilknytninger kundeliste eller kontaktliste.

Du kan højreklikke på en kontakt og vælge Redigér reference.

Nu kan du vælge hvilken rolle kontakten har på kunden og evt. en beskrivelse.