2. Kunder
2.17 Fanen rettigheder

Adgangsbegrænsning på kunde

Opdateret over en uge siden

Rettigheder og adgangsbegrænsning på kunder, styres under fanen Rettigheder.

Her kan du se, hvilke brugere eller brugergrupper der rettigheder til kunden, og hvilket niveau af rettigheder de har.

Du kan også se om rettighederne er nedarvet fra en anden kunde, eller om rettighederne automatisk nedarver til de ting, der bliver lavet på kunden.

Du kan bruge knapperne øverst i båndet til at tilføje eller begrænse adgang.

Når du tilføjer en ny bruger, eller en brugergruppe, kan du vælge hvilke rettigheder de skal have og du kan afgøre, om rettighederne skal nedarves.

Der kan vælges mellem flg. rettigheder:

• Læs overskrift

• Læs tidsregistreringer

• Læs

• Skriv

• Fulde rettigheder