5. Ressourcer
5.4 Planlægning løbende justering
Opdateret over en uge siden

Visning af realiseret tids i planlægning.

Når du skal følge op på din planlægning, skal du vælge Vis realiserede nederst i filteret.

I skærmbilledet nedenfor, ser du, at der er planlagt 5 timer på opgaven i december, men der er realiseret 0 timer. Du bør nu flytte timerne som er planlagt, men ikke udført, frem til næste måned. Kundetimer som er planlagt i den kommende måned, men som allerede er udført flyttes omvendt tilbage.

Du kan finde meget mere om planlægning her: