5. Ressourcer
5.23 Kunder til planlægning - Andre kunder
Opdateret over en uge siden

Vis de opgaver der arbejdes på, som ikke er med i det valgte filter

Hvis du gerne vil se de opgaver, som medarbejderne arbejder på, men som ikke bliver vist på listen, kan du markere Vis timer udenfor ovenstående filter i filteret til højre.

Når du klikker på Vis, kommer der en linje mere i bunden af listen, der hedder Andre kunder. Der kan du se de realiserede timer, på de opgaver og medarbejdere, som ikke er en del af det filter du har sat.

Hvis du fjerner markeringen af Vis timer udenfor overstående filter og klikker på vis, er linjen Andre kunder væk igen.

Denne funktion virker ikke, hvis du har valgt Vis min personlige planlægning i filteret. Hvis du gerne vil se Andre kunder, når du arbejder med din egen planlægning, skal du vælge dig selv under Brugere i filteret i stedet for.

Du kan finde meget mere om planlægning her: