5. Ressourcer
5.8 Kunder til planlægning - Bruger/grupper
Opdateret over en uge siden

Visning af planlægning på baggrund af brugere eller grupper af brugere

I Kunder til planlægning i filteret, kan du under fanen Brug/grp vælge enten brugere eller grupper af brugere. Du kan vælge flere brugere på en gang. De brugere du vælger, skal fremgå i Intern fanen på kunden, for at kundens opgaver bliver vist i planlægningen.

Nedenfor ser du Intern fanen på en kunde. Hvis brugeren står på som ansvarlig, eller under ressourcer, vil kundens opgaver vises på planlægningen, hvis den bruger er valgt i filteret.

Du kan finde meget mere om planlægning her: