11. Teknik
11.1 - Installation og opstart af TimeView
Opdateret i denne uge

Sådan starter du op med TimeView

Første skal du lige have installeret programmet. Det finder du lige her.

Klik på Åbn.

Klik på Install.

Programmet installeres.

Når installationen er færdig, starter TimeView og du skal nu logge ind. Skriv først jeres servernavn. Servernavn er også det vi kalder tenant.

Du skal nu logge ind i programmet og her er der to muligheder.

Det er vigtigt, at du ved hvilken login metode du skal bruge. Hvis du er i tvivl, skal du spørge jeres IT ansvarlige eller kontakte TimeView support.

Log ind med Microsoft 365

Skriv din mailadresse og klik på Næste.

Skriv derefter adgangskoden til din mailadresse og klik på Log på.

Til sidst skal du tage stilling til, om du vil forblive logget på.

TimeView bruger Microsoft 365 single sign-on funktion.

Hvis din mailadresse og kode er gyldig i Microsoft 365, bliver du logget ind i TimeView. Det forudsætter, at der er oprettet en brugeradgang i TimeView til dig.

Hvis der opstår problemer med at logge ind ifm. multi-faktor login eller andre sikkerhedsfunktioner, skal du kontakte din IT afdeling. Det er desværre ikke noget TimeSolutions kan hjælpe med.

Log ind med TimeView

Skriv din mailadresse og og adgangskode og klik på Log på.

Hvis det er den første gang, du skal logge ind i TimeView, skal du klikke på Tilmeld dig nu

Første login

Første gang du starter TimeView og bruger TimeView log på, skal du lige tilmeldes.

Klik på Tilmeld dig nu.

På det næste vindue, skal du skrive din mailadresse og klikke på Send bekræftelseskode.

Der kommer et nyt vindue, hvor du skal skrive bekræftelseskoden, som du modtager på den mailadresse, du har tastet. Klik derefter på Bekræft kode.

Til sidst vælger du en adgangskode, som skal gentages og et vist navn.

Når du klikker på Opret, bliver du logget på TimeView og kan begynde at arbejde med programmet.

Efter du er logget på

Denne besked bliver vist på skærmen og kort efter starter Timeview.

Når du har startet TimeView første gang, skal du installere TimeView til Office. Her er en beskrivelse på, hvordan du kan gøre det.