Alle samlinger7. Fakturering
7.33 Anden fakturaadresse
Opdateret over en uge siden

Hvordan man sender en faktura til en anden

Der er tre muligheder for at angive en modtager på fakturaer.

1. Kundens egen

2. Anden kundes (Det kunne fx være når kunden har et hovedselskab)

3. Manuelt indtastet (Modtageren skal være en anden adresse end kundens)

Når du vælger en af de andre muligheder, bliver det den angivne adresse, der kommer til at stå på fakturaen.

Indstillingerne sættes på Fakturering fanen på kunden.

Vær opmærksom på, at selve bogføringen af fakturaen, fortsat vil ske på den aktuelle kunde. Hvorfor debitor opfølgningen også vil ske her.

Kundens egen

Hvis der er valgt Kundens egen, vil TimeView sætte den adresse der står på kundens Basis fane, som fakturaadresse. Adressen kan ikke ændres her på Fakturering fanen, men kun på Basis fanen.

Anden kundes

Hvis du vælger Anden kundes, skal du vælge en af de kunder I har i TimeView i forvejen. Det kunne være et søster- eller hovedselskab.

Manuelt indtastet

Når du vælger manuelt indtastet, skal du skrive den adresse, der skal stå på fakturaen.

Hvis fakturaen skal sendes på mail til en anden end kunden, skal du huske at skrive den rigtige mailadresse.

Du kan også sende til flere mailadresser adskilt af semikolon.

Hvis Manuelt indtastet er markeret, men der ikke er skrevet en adresse, vises fakturaen uden adresse. Du kan ikke bogføre en faktura uden modtageradresse. Hvis du alligevel kommer til at bogføre, kommer der en fejlbesked: