10.1.2 Brugerindstillinger

De vigtigste indstillinger på brugeren

Opdateret over en uge siden

Der er flere indstillinger, som er vigtige, når du opretter en ny bruger og der er nogen, som er obligatoriske.

De vigtigste faner er dem du ser her.

Basis

Her har du fornavn og efternavn og du kan angive brugerens privatadresse.

Personlig

Indeholder private informationer om brugeren. Her kan du fx skrive navn og nummer på medarbejderens vigtige kontaktpersoner.

Arbejde

Arbejdsmæssige data omkring telefon, firmabil og firmaadresse.

Det er også her, brugernavnet står. Det er det nederste under Login Info, der hedder Identity.

Organisation

Her er de organisatoriske data. Afdeling og Hold skal altid udfyldes.

Arbejdstid

Populært kaldet Normtid.

Fakturering

Det er meget vigtigt at få udfyldt satser og ferie kvotienter.

Du kan også se, hvornår brugeren sidst har periodelukket og hvornår der er periodegodkendt.

Ferie / Fritid

Under fanen kan du se saldi på ferie, feriefritid, afspadsering, barsel og sygdom.

TIP!

Identity er det der hedder Login på brugerlisten.

Se supportartiklen 10.1 Brugeroprettelse.

Du kan finde meget mere om brugere her: