Alle samlinger11. Teknik
11.16 Opdatering af TimeView
Opdateret over en uge siden

TimeView bliver opdateret med fastlagte intervaller.

Når der er en ny opdatering klar, vil du se denne boks, næste gang du starter TimeView.

Når opdateringen er hentet og installeret, starter TeamView automatisk.

Der kommer en boks med besked om at Office programmerne skal lukkes. Når du har lukket alle Office programmer (Word, Excel og vigtigst af alt Outlook), klikke du på Ok.

Kort efter får du lov, at starte dine Office programmer igen. Klik Ok.

Der vises et opstartsbillede og til sidst starter TimeView.

Din computer er nu opdateret med den seneste version af TimeView.