11. Teknik
11.4 - Aktiver TimeView addIn i Outlook

Kan du ikke se TimeView add'innet i Outlook. Aktiver da add'innet i Outlook

Opdateret over en uge siden

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan se TimeView i Outlook?

Hvis du ikke kan se dit TimeView addIn i Outlook og heller ikke kan se TimeView og de to pile, kan det skyldes, at det er blevet deaktiveret.

Kan du se pilene, kan du bare klikke på dem, så TimeView addIn'et bliver vist igen.

Hvis du ikke kan se AddIn'et, skal du klikke på Filer i Outlook:

Klik derefter på Administrer COM-tilføjelsesprogrammer knappen. Den er muligvis markeret med gul baggrund.

I listen skal du finde området der hedder TimeView for Office 2013 og sikre at der er valgt Overvåg ikke dette tilføjelsesprogram i de næste 30 dage. Hvis muligheden findes, skal du vælge Aktiver altid. Klik på Anvend.

Når du lukker vinduet, skulle AddIn'et være synligt igen.

Hvis AddIn'et stadig ikke er synligt, skal du igen klikke på Filer. Denne gang skal du vælge Indstillinger.

Klik på Tilføjelsesprogrammer:

Kontrollér at TimeView for Office 2013 står på listen over Aktive tilføjelsesprogrammer.

Hvis TimeView for office 2013 ikke er på listen over Aktive tilføjelsesprogrammer, Skal du klikke på knappen Udfør:

I det næste vindue, skal du finde TimeView for office 2013 og sikre at der er sat flueben til venstre, som vist på nedenstående billede. Klik på Ok.

Genstart Outlook for at få dine rettelser til at virke. Hvis du fortsat ikke kan se TimeView addIn'et, skal du kontakte support.