Alle samlinger10. Administration10.1 Brugere
10.1.15 Dimensioner og allokering
Opdateret over en uge siden

Dimensioner

I TimeView kan dimensioner bruges til at opdele medarbejderne i forskellige grupperinger, som kan kædes sammen på samme måde, som et organisationsdiagram.

Dimensioner bruges til allokering på kunderne og kan dermed bruges til at skabe tilhørsforhold mellem kunden og de medarbejdere, der arbejder med kunden.

Opbygning

Dimensionerne er opbygget på denne måde:

• Division - Flere kontorer kan være medlem af en division

• Kontor - Flere afdelinger kan være medlem af et kontor

• Afdeling - Flere hold kan være medlem af en afdeling

• Hold - Alle brugere kan være medlem af et hold

Med den rette opbygning af dimensionerne, vil det i fremtiden kun være nødvendigt, at sætte en medarbejder på et hold. Så vil alle de andre dimensioner være foruddefineret.

Eksempel

Her ser du Hold MHA med tre brugere. Du kan se, at Fader (den overordnede gruppe) er Storkundeafdeling Øst, som i dette tilfælde er en gruppe af typen Afdeling.

Når man tilføjer en bruger til dette hold, vil brugeren automatisk være med i Storkundeafdeling Øst, da denne gruppe er fader til hold MHA.