Bestellingen beheren
Samenvatting van bestellingen maken

Bekijk bestellingen per verkoper, artikel, levermoment...

Lukas Van Orshoven avatar
Geschreven door Lukas Van Orshoven
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je verkoop is succesvol verlopen en je hebt het geld op je rekening ontvangen. Super! Nu dien je enkel de bestellingen nog te verdelen.

In dit artikel leer je hoe je de bestellingen kan samenvatten per verkoper, artikel, levermoment... Je kan hiervoor Microsoft Excel of Google Sheets gebruiken.

We gebruiken in dit voorbeeld een draaitabel in Microsoft Excel.

1. Exporteer je bestellingen naar CSV

2. Open het bestand in Microsoft Excel

3. Selecteer alle gegevens en klik op Invoegen > Draaitabel

4. Duid de gegevens waarop je wil samenvatten aan als "draaitabelvelden"