⚡Smart charge
Hvad er Avanceret Smart Charge ?

Avanceret Smart Charge og forudsætningerne for dette.

Martin Molberg avatar
Skrevet af Martin Molberg
Opdateret over en uge siden

Hvad er Avanceret Smart Charge

True Energy avancerede Smart Charge finder de billigste timer for dig. Vi starter og stopper automatisk opladningen af din bil. Vi lytter til dine præferencer og sikrer at din bil er opladt efter dine ønsker om billigste eller mest miljøvenlige opladsningstimer.

Forudsætninger for at bruge Avanceret Smart Charge

• Strøm - Ladeboksen skal være tændt

• Mobildækning - Der skal være mobilt netværksforbindelse til din bil/ladeboks.

• True Energy appen -
    1) Nyeste version af appen skal være downloadet.
    2) Tilføjet en bil,
    3) Tilføjet en ladeboks
    4) Oprettet en laderegel.

• 3. parts-apps - Andre 3. parts app til bil og lader, der kan styre opladningen, skal være deaktiveret. Bilproducenterne har ofte deres egne apps, hvor de tilbyder en måde at starte og stoppe opladningen på.