Ny Tesla opdatering

Opdateret integration til Tesla API.

Mikkel Nielsen avatar
Skrevet af Mikkel Nielsen
Opdateret over en uge siden

Tesla laver en ny opdatering i deres API set-up
Dette betyder at fra den 01.01.2024 får du endnu bedre sikkerhed, da True har opdateret integrationen til Teslas nye API!
Det betyder at du nu kan bruge de nyeste features fra Tesla til din Smart Charging.
Det eneske du skal gøre er at tilsutte din bil til True appen igen og så kører det derudaf!​

OBS: Hvis ikke du tilslutter din Tesla til det nye API set-up, vil du ikke kunne benytte dig af Smart Charge funktionen i fremtiden. Derfor er det vigtigt du gør det hurtigst muligt.

Hvordan er det nu jeg tilføjer min Tesla i appen?

Kan du ikke huske hvordan man tilføjer en bil i True Appen? Følg guiden her:

Når du igen har tilføjet din Tesla

Når du har tilføjet Teslaen igen, så kan du sætte din ladeplan op igen. Hvis du har brug for hjælp sidder vi klar i support på telefon og chat, eller på vores mail: support@TrueEnergy.io.