Ekonomi
Fakturainformation Vaia E-post

Förklaring av innehållet på fakturan

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vaia E-posttjänsten innebär numera att du betalar för vad du använder. På fakturorna framgår det vilken tjänst du har, vilken domän tjänsten gäller samt dess grundavgift. Beroende på tjänst så kan det ingå olika mängd både vad gäller antal konton och sammanlagda utrymmet som alla konton använder. Klicka här för att se vad som ingår i resp tjänst.

Varje månad eller kvartal skickas tilläggsdebitering på aktuellt utnyttjande, men bara om man överstiger det som ingår i tjänsten. Detta nyttjande kommer ofta på någon av kundens närmaste fakturor, men det kan variera lite (vi försöker undvika att skicka småfakturor på bara nyttjande).

Vi har ingen begränsning på hur många e-postkonton man kan skapa, utan de som finns utöver det antal som ingår i tjänsten kommer att debiteras i efterhand som nyttjande. Normalt har vi heller ingen gräns för hur stort ett konto får vara, detta kan man dock ställa in via admin-inloggningen som finns i kundzonen (läs mer här)