Microsoft Office 365
Lösenordsprinciper i Microsoft 365
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

POLICYN

Som standard är policyn satt att användare måste byta sina lösenord var 90:e dag.

14 dagar innan detta kommer användare att få meddelande om att lösenordet måste bytas.

Om ni vill ändra principen så kan man som administratör göra du detta inloggad under Administrationscentret-> Användare-> Ändra förfalloprincipen för lösenord för dina användare... Du kan också sätta att lösenordet aldrig upphör att gälla, men vi rekommenderar inte det som standard.

LÖSENORDSÅTERSTÄLLNING

Se separat artikel om att byta lösenord, klicka här