VAIA.Cloud
Vaia Cloud hosting och våra paket

Information om våra paket

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Våra nya paket

I och med att vi flyttat hostingen har vi styrt om så att vi separerar e-posttjänster, domäner och hosting från varandra och dom blir med detta helt egna tjänster. Du ska med andra ord kunna köpa din domän och vara nöjd med den utan att behöva betala för andra tjänster. Eller så kan du ha en helt vanlig e-posttjänst eller bara en hemsida, så vi har brutit isär paketeringen för detta. I den här artikeln presenteras våra paket för din hemsida eller om du har flera hemsidor.

Våra Cloudhostingpaket

Välj mellan att ha en sajt i ett paket med förbetalda resurser eller bygg flera webbappar och betala för det som används! Du kan alltid uppgradera gratis. Den ena för dig som vill prova på total frihet, som agent eller för dig som helt enkelt vill ha en den bästa plattformen som finns idag för din hemsida.

Web app Multi/Agency

Dessa paket är väldigt liknande när det gäller funktionerna. Det här paketet passar dig som jobbar med kunder och bygger webbplatser åt andra. Det passar också kunder som själva har många webbplatser att hålla reda på och arbeta med. Styrkan i paketet är att du bara betalar för vad du använder och flexibiliteten är outstanding när det gäller att snabbt komma igång med en site och en idé.

Som partner och Agency använder du plattformen till att bygga magnifika webbplatser för dina kunder som du busenkelt sedan lanserar åt dom i egna paket, eller låter dom vara kvar i ditt paket så du själv har möjlighet att erbjuda full support och service till din kund!

Om du redan vet med dig att du har ett antal webbplatser redan från början vid beställning av paketet kan du växla upp det redan vid beställning för att komma närmare i sync med din månadskostnad från början.

Web App SOLO

Det här paketet är en exklusiv plattform för dig som älskar WordPress i synnerhet. Det här är allt du behöver för din lilla hemsida likväl för den största och mest välbesökta WordPressidan!

Här är några av styrkorna

1. Grattis! Du kör det mest moderna och kompletta verktyget som finns idag för att hantera en Managed WP. Tungt stöd finns för skalning, cdn, devs, kloning med mera.

2. Ett must use plugin från vaia finns installerat i admin. Det hanterar cache, den enda cache du behöver bry dig om.

3. Siter byggda i vaia.cloud blir blixtsnabba per default, i synnerhet om våra dnser med anycast används. Kolla gärna hastigheten själv.

4. Siter byggda i vaia.cloud kan aldrig vara utan ssl. https är default och du behöver inte bry dig och krångla med plugins eller dylikt för att få liv i ssl. Fixar du in domänerna i domänfliken så fixar sig ssl automatiskt.

5. Du har alla backuper och återställning i kundzonen.

6. Köp till funktioner för WAF (Web application firewall, och malwarescans)

7. Siter byggda i vaia.cloud, i synnerhet WordPress har många inställningar du kan laborera med i kundzonen som t.ex upp och nedskalning, kloning, utökning av serverkapacitet, sätta users, inaktivera cache, inaktivera plugins mm. Utforska gärna i en devmiljö.

8. Anledningen till att du har ett cname och tre apekare är att din site hanteras av lastbalanserare som kan bedöma om ett datacenter har problem och skickar trafiken till andra datacenter. SÅ din site kan hanteras och flyttas till olika datacenter av systemet själv. Har du skalning så sker detta utan synbara störningar.