Alla samlingarDelad Windows-hosting
Direktinloggning till kontrollpanelen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan det vara bra att kunna logga in direkt i Kontrollpanelen för att administrera sitt konto. Ett sånt fall är om man har en webbyrå eller liknande som hjälper till med webbplatsen, men inte behöver komma åt alla andra tjänster man har. Så här gör du:

1. Logga in i kundzonen

2. Leta rätt på tjänsten och gå in på den

3. I vänstermenyn väljer du Ändra lösenord

4. Välj ett nytt lösenord genom att skriva in det två gånger och klicka sen på Spara ändringar

5. Nu kan du lämna ut användarnamnet och lösenordet till tex en konsult eller kollega som behöver tillgång till kontrollpanelen

6. OBS - den som får logga in i kontrollpanelen kommer även åt att administrera allt som finns där så var försiktig med vem du delar ut info till!

Vilken URL/webbadress man ska använda för att komma till kontrollpanelen kan vara olika. Den som gäller för er tjänst hittar ni genom att på tjänstens huvudsida klicka på knappen Logga in till kontrollpanelen

Sen när jobbet är klart bör du byta lösenordet till Kontrollpanelen till något nytt.