Delad Windows-hosting
Komma åt sin MySQL-databas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att logga in i kundzonen och navigera via Tjänster till tjänst och gå in på den. Klicka på knappen Logga in till kontrollpanel, den öppnas normalt i en ny flik.

Klicka på MySQL 5.x under rubriken Databases för att komma till dina databaser och databasanvändare.

Sen beror det på vad du vill göra. Klicka på databasnamnet.
Här finns alternativ (klicka på plusset) för att göra Backup, Restore och Trunkering.

Till höger om databasnamnet finns Browse Database vilket tar dig till phpMyAdmin där du blir inloggad till databasen och kan göra export, backup osv.