Skapa en till webbplats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Beroende på vilken tjänst du har kan du ha fler än en webbplats.

Webbplatser administreras från kontrollpanelen och dit kommer du på två olika sätt:

1. Logga in i kundzonen

2. Navigera till Tjänster–>Mina tjänster och klicka på raden för den tjänst det gäller.

3. Klicka på knappen för att Logga in i kontrollpanelen

4. Inne i kontrollpanelen väljer du sen Web Sites

Inne på Web Sites sidan i kontrollpanelen ser du vilka som finns och hur många kontot får ha. Max tillåtet antal kan bero på typ av tjänst.

Om du vill sätta upp ny webbplats gör du så här:

1. Klicka på Domains och sen Add Domain

2. Välj om det ska vara en toppdomän (Domain) eller subdomän (Sub-domain)

1. Om det ska vara subdomän måste du först se till att din domän tillåter detta (Domains --> ditt domännamn --> kryssrutan vid Allow customer sub-domains är markerad)

3. Klicka på Add domain - om du inte har utnyttjat alla de webbplatser som ditt konto har så kommer det nu att skapas en ny webbplats och den domän du valt kopplas dit

Sen måste du in i DNS-zonen och skapa pekare till webbplatsen. Vilken IP-adress som ska anges ser du i kundzonen på tjänsten, på fliken Information.

Kontakta oss via chatten om du får problem.