Delad Windows-hosting
Ändra PHP-version på en webbplats
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Detta gäller dig som kör i vår delade Windowsmiljö.

Logga in i kundzonen och sen under Mina tjänster går du in på tjänsten och klickar dig vidare till Kontrollpanelen. Gå in på Web Sites sidan.

Klicka på din webbplats - och sen på fliken Extensions och välj den version du vill köra.

Man kan kontrollera och ändra många inställningar på sin webbplats. För vissa installationer kan det tex vara så att man behöver köra en viss PHP-version för att webbplatsen ska fungera optimalt.