VAIA.Cloud
SFTP-uppgifter vid uppdatering av tillägg i Wordpress
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det har kommit ett par ärenden av karaktären där användare har haft problem med att uppdatera plugins och man får ett meddelande om att man ska ange ftp-uppgifterna till servern för att komma vidare.

Om du får ett sådant meddelande ska du uppdatera filrättigheterna i VAIA.cloud. Efter du gjort det kommer den frågan att försvinna.

Gör så här:

1. Logga in i kundzonen

2. Välj tjänster --> mina tjänster

3. Välj din VAIA.cloudtjänst

4. Välj din VAIA.cloud site, klicka på tre punkterna till höger och Manage

5. Välj Tools --> Utilities

6. Bläddra ner till knappen Reset file permissions

7. Tryck på knappen och vänta ett tag

8. Prova uppdatera dina plugins igen.