E-post
Byta lösenord på e-postkonto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Som användare

Detta gör du via webbmailen (https://mail.vaiadigital.net/webmail/), efter inloggning klickar du på "gubben" uppe till höger och väljer Inställningar (Settings). Sen går du in på fliken Konton (Accounts) och där finns en knapp för att byta lösenord.

OBS - Kom dock ihåg att uppdatera sen på de enheter där du kollar mail, tex dator, mobil, surfplatta.... OM man försöker ansluta med felaktigt lösenord (tex det gamla) 6 gånger i rad så blir IP-adressen spärrad i 40 minuter, vilket då drabbar alla enheter och användare som finns bakom samma IP-adressen.

Som administratör i kundzonen

Klicka här för att komma till en annan artikel.

Observera att du måste ha minst 8 tecken i lösenordet. Lösenordet får heller inte innehålla ÅÄÖ eller en del av användarnamnet.