VAIA.Cloud
Hur mycket utrymme och bandbredd används
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att logga in i kundzonen och gå sen till Tjänster --> Mina Tjänster.

Klicka på raden för den aktiva tjänst som du vill se nyttjande för.

Under menyn till vänster ser du Billing och Statistics som båda visar ditt nyttjande, det ena är data för din webbplats, det andra är det som blir underlaget för din faktura.

Billing

Välj Site och period och klicka sen på Get-knappen. Om du ser ett + i specifikationen så kan du klicka på det för att se mer info.

Statistics

Välj period, dvs för hur många dagar tillbaka du vill se statistik

Om du har flera webbplatser så visas de i olika färger, klicka på färgen/poddnamnet för att dölja/visa den.