VAIA.Cloud
Ingen versionshantering i Wordpress i Vaia Cloud
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I WordPress finns det normalt versionshantering som medför att du kan backa i inlägg eller sidor om du gör fel när du skriver en artikel. I VAIA.cloud har vi inaktiverat den här funktionen. Det beror på att versionshanteringen slöar ner databasen och gör den större och långsammare. Ta som vana att jobba med utkast, och gärna kopior av t.ex sidor om du jobbar med övergripande förändringar av dom.

Versionshantering går att aktivera i wp.config manuellt om du vill. Dock måste du förstås gjort det innan du upptäcker att du vill rulla tillbaka en sida!

Ange i så fall raden:

define( 'WP_POST_REVISIONS', 3 );

(där siffran 3 i det har fallet motsvarar antalet revisioner)