VAIA.Cloud
Var hittar man loggfiler
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland kan du behöva göra felsökning eller spårning/analys av din site för att undersöka den. Det kan vara fel, problem eller annat som har loggats på dina resurser. Alla senaste loggarna hittar du i din kundzon. Observera att du ser endast de senaste 1000 raderna av dina loggar. Via SSH eller SFTP kommer du åt flera och äldre filer. Vi sparar 10 dagars loggfiler i ett rullande schema.

Här hittar du senaste loggarna:

1. Kundzonen, inne på tjänsten för den webbplats det gäller

2. Knappen Live Logs uppe till höger (öppnas i ny flik)

3. Välj sen den logg du vill se

Längst ned finns en kryssruta Autoscroll content som du kan klicka ur för att slippa att loggen uppdateras medan du tittar i den.

Om du vill kika på äldre loggfiler så finns de alltså sparade, logga in med SSH eller SFTP och titta i mappen Logs.

livelogs loggfiler webbloggar