VAIA.Cloud
Konfigurera variabler

Detta gäller webbplatser i VAIA.cloud

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Via kundzonen kan man lägga upp olika variabler som behövs för att webbplatsen ska fungera optimalt.

1. Logga in i kundzonen

2. Gå in på den VAIA.cloud-tjänst där webbplatsen ligger, och välj Hantera

3. Klicka dig in via Manage

4. Välj fliken Configuration och sen Advanced Settings

Här listas först de inställningar som gäller för webbplatsen

Längre ned finns listat ett antal inställningar som man ibland vill ändra, men det går att lägga in valfri inställning även om den inte listas.

Klicka på Add New Setting knappen för att lägga till och glöm inte att sen klicka på Apply Settings för att spara den/de du ändrat. Nedanför de knapparna kan du expandera Show possible configuration variables för att se exempel.