E-post
Problem med e-post
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

E-post kan alltid vara lurigt. Här är ett förslag till enklare felsökning som du kan börja med!

Har du lagt in korrekt information i din enhet? En förutsättning för att det ska fungera är att du kan ditt användarnamn (dvs e-postadressen och ditt lösenord) Förslag till lösning:

1. Testa att du har rätt e-postadress och lösenord genom att logga in på webbmailen på https://mail.vaiadigital.net

2. Om du kommer in så vet du att uppgifterna stämmer, då ska du knappa in följande uppgifter i din telefon eller dator:

Inkommande Mailserver IMAP

Namn: mail.vaiadigital.net

Användarnamn: din e-postadress

Lösenord: ditt testade lösenord enligt punkt 1

TLS (SSL) port 993

Utgående Mailserver SMTP

Namn: mail.vaiadigital.net

Användarnamn: din e-postadress

Lösenord: ditt testade lösenord enligt punkt 1

TLS (SSL) port 587 (eller 465)
​
Kolla gärna på guiden som ni hittar på: https://intercom.help/vaia/sv/articles/5367131-installningar-for-e-post Dubbelkolla också så att alla inställningar följs till punkt och pricka.

Utöver guiderna erbjuder vi ingen närmare support för e-postklienter (som t.ex Outlook, Mac mail, Thunderbird). Däremot ger vi support för vår webmail fullt ut! Dit hittar du via: https://mail.vaiadigital.net

Skulle ovanstående inte fungera har vi vår tjänst Premiumsupport där du kan få tillgång till våra tekniker som hjälper dig med dina tjänster, tredjepartsapplikationer, inställningar med mera. Läs mer om det här: https://vaia.se/foretag/hosting/support/