VAIA.Cloud
Namnge poddar och siter så du hittar dom

Hur du namnger dina vaia cloudobjekt så du hittar i kundzonen

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du har loggat in i kundzonen kan du se alla dina siter i ditt Vaia cloud paket när du klickar på aktuell tjänst. Då du klickar på sites (account sites) i menyn till vänster får du se alla dina siter på sidan som visas.

Under rubriken Active sites kan du se vad dom heter. Om du vill sätta ett eget namn inom (parentesen) på någon av dina siter, ska du klicka på punkterna ute till höger för den siten och välja alternativet Edit. Under Description anger du en beskrivning på siten som sedan kommer att visas i menyn till vänster.

En site kan sedan bestå av en eller flera poddar. Du kan namnge dessa poddar på liknande vis genom att på siten istället klicka på manage under punkterna till höger. Du kommer nu in i själva funktionen Manage site.

Sätta egen beskrivning på en pod

Klicka på Actions-knappen bredvid ditt podnamn. Välj här Edit Pod och skriv in en lämplig beskrivning av podden. Om du bara har en site och en pod kan du med fördel ange samma beskrivning på båda. Om du skapar en ny utvecklingspod kan det vara idé att sätta någon smart beskrivning på denna så du särskiljer miljöerna åt.

E-post till kontaktperson

Om du har en specifik utvecklare för en pod, ange gärna den personens e-postadress som podansvarig också. Dit skickas t.ex information som kan vara viktig kring poddens hälsa. Du kan ange flera e-postadresser genom att avskilja dem med semikolon (dvs ; )