VAIA.Cloud
Packa upp backupfil
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man laddar hem backupfiler från Vaia Cloud så kommer de i tar.gz-format. För att packa upp dessa behöver du ett program, tex 7-zip eller WinZip

Det kan se lite olika ut, ofta brukar man sen kunna högerklicka på filen och välja att packa upp med sitt zip-program, alternativt först öppna upp programmet och sen välja vilken fil som ska packas upp.

Om det är databasen så är det en fil som packas upp, medan en filbackup innehåller mappar med filer.