VAIA.Cloud
Error 403 - your IP is blacklisted

Request forbidden by administrative rules error 403

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du eller någon bekant till dig får meddelandet "Error 403 - your IP is blacklisted - if you use VPN, please try without it" betyder det att man kommer in till servern med ett ip-nummer som är svartlistat. I de flesta fallen beror detta på att du kör över ett VPN som missbrukats på ett eller annat sätt.

Överväg att köra utan VPN eller byt till ett VPN som inte har svartlistat ip-nummer, då kommer du troligen komma in på din sida.

Om du har en produkt från Apple som har problemet kan det bero på icloud private relay som är påslaget. Det är då Apples IP-nummer som du surfar via är svartlistat. Om du har problem med detta kontakta Apples support.

På den här sidan ser du vilket ipnummer din webbläsare har.

På den här hemsidan kan du kolla om adressen du surfar från är svartlistad.