Verkopers
Overige
Hoe zit het met de data, accounts en persoonlijke gegevens op mijn toestel?
Hoe zit het met de data, accounts en persoonlijke gegevens op mijn toestel?
Lotte avatar
Geschreven door Lotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We kunnen jouw toestel niet testen als het nog een pincode of koppeling met iCloud of Google heeft. ​​Verwijder daarom altijd eerst je gegevens voordat je een toestel verkoopt. De handleidingen hieronder helpen je er stap voor stap doorheen.

Verwijderen van iCloud of Google account:

iCloud (iPhone/iPad): Zie hoe
iCloud (MacBook/Mac mini/iMac): Zie hoe
iCloud (Apple Watch): Zie hoe
Samsung/Google: Zie hoe

Verwijderen van gegevens en data:

iPhone: Zie hoe
Huawei/Samsung/Fairphone/LG/Sony phones: Zie hoe
MacBook/Mac mini/iMac: Zie hoe
iPad: Zie hoe
Samsung Tabs: Zie hoe
PlayStation 4: Zie hoe
PlayStation 5: Zie hoe
Apple Watch: Zie hoe

Nadat we je apparaat hebben ontvangen gaat onze gecertificeerde data-wis-software er nog eens overheen zodat het volledig schoon en bruikbaar is voor de volgende eigenaar.

Kun je wat hulp gebruiken? Vraag het ons gerust via de mail op hello@valyuu.com of start een gesprek via onze chat widget!