Alle samlingerIP Telefoni
Opsætning af IP Telefoni i webCRM

Opsætning i webCRM til at ringe direkte ud fra IP Telefoni

Opdateret over en uge siden

Hvis det ønskes at kunne trykke på telefon nummeret i webCRM, og på den måde direkte ringe ud fra den IP Telefoni løsning I har, så skal det sættes op for hver enkelte bruger.

Under "Konfigurationer" > "Brugere" er det muligt at redigere den pågældende bruger, som skal have mulighed for at ringe direkte fra IP Telefoni løsningen.

Her finder du feltet "IP Telefoni", hvor der allerede findes opsætning på forskellige IP Telefoni løsninger, som eksempelvis Flexfone, mobiKOM og Telavox (Se guides til løsningerne nederst på siden).

Hvis din IP Telefoni løsning ikke findes på listen vælges enten "A = Link type: callto:/" eller "B = Link type: callto://", hvorefter telefonnummret på kontaktpersoner og organisationer vil blive blå og det vil være muligt at trykke på dem.

Første gang der trykkes på et telefon nummer skal der vælges hvilket IP Telefoni program som skal åbnes. I dette eksempel er det 3Kontakt som er benyttet.

Herefter vil webCRM automatisk åbne det program når et telefon nummer trykkes på, hvis der er flueben i "Always use this app".

Standard

Telavox

Flexfone

MobiKOM

Totalview