E-mail service
Opsætning
Opsætning af Exchange/Office 365 email

Vil du gerne kunne koble din Exchange-konto til webCRM?

Opdateret over en uge siden

Det er muligt at forbinde din Exchange/Office 365 konto med webCRM. Det er f.eks. nødvendigt, hvis du vil sende mails ud fra webCRM.

Det er også muligt at synkronisere din webCRM-kalender med din Exchange, så du kan se alle dine aftaler i begge kalendere, uanset hvor de bliver oprettet.

Du forbinder din Exchange konto med webCRM ved at klikke på dine initialer oppe til højre og vælge Opsætning af eksterne logindetaljer:

Nu får du mulighed for at vælge mellem Google og Exchange. Vælg Exchange og Log ind med Microsoft:

Når du er logget ind, skal du vælge hvor meget du vil slå til:

1. Hvis du vil sende emails ud fra webCRM, skal du aktivere Email.

2. Hvis du også vil synkronisere din webCRM kalender og din Exchange kalender, slår du den her til.

3. Hvis du gerne vil synkronisere emails fra Outlook til webCRM, aktiverer du også Exchange synkronisering (se mere om email-synkronisering og mapperne i Outlook her )

Obs: Denne mappe-funktion er kun tilgængelig i Exchange-integrationen, Google tilbyder ikke dette.

Husk at gemme - så er din forbindelse sat op!