E-mail service
Generelt
E-mailsynkronisering i Outlook

Se her hvordan du bruger webCRM's mailsynkronisering i Outlook

Opdateret over en uge siden

Hvis du har integreret din Exchange-konto med webCRM, kan du opsætte emailsynkronisering. Det vil sige, at hvis du har en mail i Outlook, du også gerne vil have tilknyttet kunden i webCRM, kan du gøre det.

Se her hvordan du knytter din Outlook sammen med webCRM.

Når Emailsynkronisering er slået til - se her hvordan - så vil der efter ca. 30-45 min. dukke to mapper op i din Outlook, som begge hedder "webCRM sync", én under din indbakke og én under sendte.

Det er meget vigtigt at du hverken flytter eller omdøber dem!

Hvis du har modtaget en mail fra en kunde i din indbakke, som du gerne vil synkronisere til webCRM, trækker du den mail over i sync-mappen under indbakken og venter til synkroniseringen har kørt (ca. 30-45 min).

Herefter vil mailen ryge tilbage i indbakken med tags, der viser den er synkroniseret:

Ligeledes kan du, hvis du har sendt en mail fra Outlook, som du gerne vil knytte til kunden i webCRM, trække denne mail fra sendt post over i sync-mappen under sendt post.

Vær opmærksom på at trække til de rigtige mapper, altså fra sendt post til mappen under sendt post og fra indbakken til mappen under indbakke!